PLAČANJE I DOSTAVA

DOSTAVA

Za slanje na teritoriju Republike Hrvatske dostava se odvija preko DPD-a ili GLS-a, za narudžbe iznad 300kn besplatno, za narudžbe ispod 300kn cijena dostave je 35,00kn ukoliko je plaćanje pouzećem ili ukoliko je plačanje putem uplete na račun onda dostava iznosi 30,00kn.

Za slanje na teritorije van Republike Hrvatske molimo Vas da nas kontaktirate prije kupovine kako bismo Vam mogli dati točnu cijenu dostave.

Povrat ili zamjena proizvoda? Ukoliko je proizvod neotvoren rok za povrat/zamjenu proizvoda je 14 dana, a ukoliko niste zadovoljni svojim proizvodom nakon što ga isprobate molimo Vas da nam se javite kako bismo slučaj riješili na Vaše zadovoljstvo, a kako bismo mi otkrili zbog čega niste zadovoljni.

NAČINI PLAĆANJA

Način plaćanja? Prilikom pouzeća, uplatom na bankovni račun, predračunom, Paypalom.

Sigurnost vaših podataka? EKSPLOZIJA BOJA, VL. DOMAGOJ JAKOVLJEVIĆ iznimno pazi na Vaše podatke, a i zakonska obveza nam je da ih ne prosljeđujemo trećim osobama što, budite uvjereni, nikada nećemo napraviti.

Sigurnost online plaćanja je osigurana preko platne platforme koja je dosad pokazala svoj veliki stupanj zaštite potrošača.


EKSPLOZIJA BOJA VL. DOMAGOJ JAKOVLJEVIĆ ima račun otvoren u Privrednoj Banci Zagreb,
IBAN : HR4723400091160673156
BIC/SWIFT : PBZGHR2X
VAT ID : HR91205753106
Domaća valuta : Hrvatska kuna (kn)

Shopping Cart